kifogyott.hu

 

Gyártók

Hírlevél

Jogi nyilatkozat

A kifogyott.hu weboldal üzemeltetője:

Szolgáltató: Itech Bt
Adószám: 28272830-2-43

Telefonszám: 1-2224228
Hívható: munkanapokon 08:00-18:00

Fax: 1-2225037
Email: iroda@kifogyott.hu

Szerzői jogok
A kifogyott.hu oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag az ITECH Bt előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Általános felelősség korlátozás
A kifogyott.hu oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja, illetve használhatja. A Szolgáltató az oldalakon közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalak és szolgáltatások használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal.

 Adatvédelem
Szolgáltató minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja Szolgáltatóhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat Szolgáltató - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa - és kezelje.

Kockázat
Az ITECH Bt szolgáltatásait (beleértve a kifogyott.hu weboldalt) igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.

Kérjük, hogy a weboldalt csak a fentiek elfogadása esetén látogassa!

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, azt szívesen fogadjuk az iroda@kifogyott.hu email címen. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak levelére.


Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük elégedett lesz szolgáltatásunkkal!

Itech Bt


FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)